maandag, september 25Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Brandweer Beekbergen zoekt nieuwe collega’s!

Foto: VNOG

Er is een grote brand of ernstig ongeval en de brandweer gaat ter plaatse. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. De brandweer bestaat voor tachtig procent uit vrijwilligers en om op sterkte te blijven zijn continu nieuwe mensen nodig. Brandweerpost Beekbergen kan bijvoorbeeld nieuwe mensen gebruiken.

Benieuwd of dit wat voor jou is? Mail dan naar brandweerpostbeekbergen@vnog.nl. Je wordt dan uitgenodigd voor een oefenavond bij brandweer Beekbergen.

De brandweer in Beekbergen zoekt vooral mensen die ook overdag beschikbaar zijn. Ben je overdag slechts enkele uren beschikbaar (bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn, of als je in ploegendienst werkt), dan word je ook van harte uitgenodigd te reageren.

Vergoeding
Als brandweervrijwilliger red je bijvoorbeeld mensen in noodsituaties. Dat kost inzet en kracht. Maar het geeft ook zeer veel voldoening om samen met een team een klus te klaren en je in te zetten voor het redden van mens en dier. We bieden echter meer. Op de eerste plaats zorgt de brandweer voor een goede opleiding. Daarnaast ontvang je een financiële vergoeding voor de scholing, oefeningen en de uitrukken. Ook zorgt de brandweer voor een goede verzekering.

De vrijwilligers van brandweer Beekbergen combineren hun dagelijks werk met het werk als brandweerprofessional. In geval van een melding komen zij naar de kazerne om uit te rukken en mensen in een noodsituatie te helpen. Om dit te kunnen blijven doen, hebben wij jou nodig!
Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid staan voorop. Verder is het een pré wanneer je, als je in loondienst bent, toestemming hebt van je werkgever om in geval van een alarmering je werkplek te verlaten. Wij gaan eventueel graag in gesprek met je werkgever om dit te realiseren.
Is er iemand in je omgeving die ook aan het profiel voldoet, niet in Beekbergen woont maar wél werkt, dan is hij of zij ook van harte welkom.

Meld je aan
Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op via brandweerpostbeekbergen@vnog.nl en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Kijk ook voor informatie op www.bijdebrandweer.nl of op www.brandweerbeekbergen.nl

Ook andere brandweerposten in Apeldoorn kunnen nieuw talent gebruiken, zoals Hoog Soeren, Uddel en Ugchelen. Kijk op www.bijdebrandweer.nl voor meer informatie.