woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Proefles Club Extra helpt kinderen op weg naar sportclub

Foto: Rob Voss (accres)

Sportstimulering Apeldoorn biedt de mogelijkheid om een proefles van Club Extra te volgen. Club Extra is een sportclub die bedoeld is voor kinderen die moeite hebben om aansluiting te vinden bij een reguliere sportclub. Dat kan verschillende oorzaken hebben zoals problemen met de motoriek, overgewicht, een stoornis of nog zoekend naar een passende sport. Club Extra helpt kinderen op weg naar een sport(club).

In kleine groepjes worden er diverse sportieve activiteiten gedaan, zoals verschillende spelen, toestel oefeningen en af en toe komt een sportclub op uitnodiging een leuke clinic verzorgen. Het plezier in bewegen hervinden en behouden staat centraal. Dit doen we door te kijken wat kinderen wel kunnen en succesbelevingen te ervaren. Club Extra is er voor alle leerlingen uit het (speciaal) basisonderwijs die nog geen lid zijn van een sportclub om welke reden dan ook.

Mogelijkheden proefles Club Extra:

Club Extra Noord: Gymzaal Ravelijn 380
Maandagmiddag 15:30 – 16:30 uur

Club Extra Oost: Gymzaal Glazenierhorst 406
Donderdagmiddag 15.30 – 16.30 uur

Club Extra Zuid: Gymzaal Mangaanstraat 2
Dinsdagmiddag 15.30 – 16.30

Club Extra West: Gymzaal Morinistraat 4
Donderdagmiddag 15:30 – 16:30 uur

MRT spoedcursus
Valt het op dat je kind motorisch minder handig is of niet mee kan komen met leeftijdsgenoten? Doe dan mee met de testles van Motorische Remedial Teaching (MRT). Hier wordt gekeken of je kind geholpen is met een MRT cursus. Dag en tijdstip voor de testles wordt later op onze website gecommuniceerd.

Aanmelden voor een proefles van Club Extra of testles van de MRT cursus kan per e-mail: fhofland@accres.nl. Kijk voor meer informatie op sportstimulering.accres.nl/clubextra