maandag, september 25Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Boksen kent geen beperking

Foto: Bram Jonker

Boksen is een sport voor iedereen. Daarom start de Klup Apeldoorn een BoksKlup en voor kinderen een KrachtKlup met en bij The Gym. Waar mensen met een verstandelijke beperking welkom zijn om te sporten met een trainer van The Gym en een vrijwilliger van de Klup. De eerste proefles voor kinderen is op woensdag 9 maart van 16.00-17.00 uur en voor jongeren en volwassenen op donderdag 10 maart van 19.00-20.30 uur.

Van boksen krijg je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, weerbaarheid, conditie en draait het om wederzijds respect. Bovendien is het een stoere sport. Je voelt je toch net even lekkerder wanneer je weet dat je goed kunt boksen. Het is een sport waar je al je energie in kwijt kunt en ook energie en adrenaline van krijgt.

KrachtKlup
Kinderen werken tijdens de KrachtKlup niet alleen aan hun lichamelijke kracht, maar vooral ook aan hun mentale kracht. Meedoen zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen gaat staan. De nadruk ligt op positieve weerbaarheid.

BoksKlup
Bij de BoksKlup voor jongeren en volwassenen gaat het meer om de sport en het elkaar ontmoeten. Deelnemer Pedro mocht al even oefenen: “Ik ben zo rustig in mijn hoofd nu. Dit lucht echt op. Ik voelde me vrij!”

Informatie
Iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit welk startniveau je hebt. Het enige is….. dat je om te gaan boksen wél tegen een stootje moet kunnen!

The Gym, Jean Monnetpark 67, Apeldoorn. De kosten bedragen € 30,- voor 10 lessen.

Aanmelden en informatie: 055-5218613 / info@deklupapeldoorn.nl