woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Binky’s Lichtjesfeest is nieuw en betoverend

Foto: Acces

Dit jaar viert Binky voor het eerst het Binky’s Lichtjesfeest, waarbij het park maar liefst 5 avonden geopend zal zijn rondom de kerstperiode! Het park wordt extra feestelijk gemaakt met talloze lichtjes en vrolijke opblaasfiguren.

Neem de betoverende lichtjesroute, maak een foto met (kerst) Binky en geniet bij het kampvuur van gezellige muziek en warme chocolademelk. Bak je eigen broodjes of maak heerlijke popcorn, en vergeet niet je wens achter te laten in onze wensboom. Na de lichtjesavonden wordt een wens uit de boom vervuld, waardoor deze speciale avond voor kinderen onvergetelijk wordt.

Kom en beleef de gezelligheid bij Binky op vrijdag 22 december, zaterdag 23 december, woensdag 27 december, donderdag 28 december en vrijdag 29 december, telkens tussen 18:00 en 21:00 uur. Voor een toegangsprijs van € 2,50 per persoon (inclusief abonnementhouders, gratis voor kinderen tot 2 jaar) kun je volop genieten van Binky’s Lichtjesfeest op een van de genoemde avonden. Voor deelname aan losse activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Koop je entreeticket vooraf via de webshop of aan de kassa op de avond zelf. Mis dit betoverende feest niet en beleef een onvergetelijke tijd bij Binky!