woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Laagdrempelig Kerst vieren: Kliederkerk

Foto: de Vuurplaats

Je bent van harte welkom om Kerst te vieren bij de Kliederkerk op zondag 17 december van 16:00 tot 18:00 uur in De Hofstad, Hofveld 52. Kliederkerk staat voor samen ontdekken, vieren en eten op een laagdrempelige en ontspannen manier. Het is gericht op mensen die normaal gesproken niet naar de kerk gaan.

Deze speciale kerst-editie staat de deur wijd open voor iedereen die Kliederkerk wil ontdekken, of je nu ouders en kinderen, grootouders, of iemand zonder kinderen bent. In tegenstelling tot onze gebruikelijke locatie in een school, komen we deze keer samen in de kerk, De Hofstad.

Na een warm welkom met een drankje gaan we op ontdekkingstocht door het kerstverhaal met creatieve en stoere activiteiten, en natuurlijk spel. Vervolgens is er een korte viering, gevolgd door een gezamenlijke maaltijd. Er is genoeg te doen voor alle leeftijden!

Het is fijn als je je van tevoren aanmeldt in verband met het eten. Stuur daarvoor een berichtje naar hallo@devuurplaatsapeldoorn.nl. Maar wees gerust, je bent ook van harte welkom als je spontaan besluit te komen. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.devuurplaatsapeldoorn.nl. We hopen je te zien bij de Kliederkerk en samen een gezellige en inspirerende tijd te hebben.