woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Ben je jong en heb je kanker?

Foto: Stichting ‘kLEEF

Je bent jong en je wordt behandeld voor kanker of je bent al klaar met de behandeling. Jouw leeftijdsgenoten zijn aan het studeren, net aan het werk gegaan, misschien wel een relatie aan het opbouwen, en jij krijgt te horen dat je kanker hebt. Dan staat het leven voor jou even helemaal stil en heb jij hele normale vragen in een abnormale situatie.

Denk aan vragen over bijvoorbeeld opleiding, werk, zelfstandigheid, emoties. Misschien heb je wel behoefte om anderen te ontmoeten die in de dezelfde situatie zitten.

Donderdagavond 2 april zet Stichting ‘kLEEF! de deuren open om elkaar te spreken en te horen hoe anderen hiermee omgaan. Bij deze avond zijn Ellen Ditzel (professioneel gesprekspartner ‘kLEEF!) en Jeroen Martijn Plette (oncologie verpleegkundige Gelre ziekenhuis) aanwezig. De bijeenkomst is van 19.00 tot 20.30 uur.

Een jonge ex-bezoeker van Stichting ‘kLEEF! is deze avond ook aanwezig en praat vanuit zijn ervaring mee. Hij heeft het hele traject meegemaakt en weet waar het over gaat. Kijk ook zijn video op onze site.

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en heb je kanker? Dan ben je deze avond van harte welkom. Aanmelden kan via telefoonnummer (055) 576 26 76 of mail info@stichtingkleef.nl. Binnenlopen (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn) kan natuurlijk ook. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Samenvatting:

Wat: Young adults tussen de 18 en 30 jaar met kanker
Wanneer: donderdag 2 april 2020 van 19.00 tot 20.30 uur
Waar: inloophuis Stichting ‘kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn
Kosten: geen, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld
Aanmelden: binnenlopen in het inloophuis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan info@stichtingkleef.nl of bellen met telefoonnummer 055-5762676.