dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Het Dudok Quartet op tweede Paasdag (13 april) in GIGANT met familieconcert (6+)

Foto: Het Dudok Quartet – Kwartetten met Beethoven door Boy Hazes

Het Dudok Quartet Amsterdam brengt op maandag 13 april ‘Kwartetten met Beethoven’ naar de theaterzaal van GIGANT. Een concert voor kinderen vanaf 6 jaar vol fantasievolle beelden, beweging, magie en verwondering met de mooiste muziek van Beethoven.

Het kwartet neemt de bezoeker, en de kinderen in het bijzonder, zonder woorden mee in een muzikaal spel met verschillende sferen en kleuren. En dit alles rondom het beroemde Strijkkwartet opus 132 van Beethoven. Tickets zijn te koop aan de balie van GIGANT en via www.gigant.nl.

Koninklijk 2020 voor Het Dudok Quartet Amsterdam
2020 belooft een Koninklijk jaar te worden voor het Kwartet. Deze week werd namelijk bekend gemaakt dat het kwartet zal spelen voor de Koning en Koningin tijdens het jaarlijkse Koningsdagconcert. Muzikanten van het Kwartet zijn: Judith van Driel 1e viool, Marleen Wester 2e viool, Marie-Louise de Jong altviool en David Faber cello.

Oorkaan
Kwartetten met Beethoven is een productie van Oorkaan (oorkaan.nl). Zij maken met topmusici theatrale concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doen zij in theatrale en verrassende vormen, waarbij ze zich richten op muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.