vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Belastingaangifte doen in CODA Centrale Bibliotheek

Foto: Eigen

Maart en april staan bij veel mensen in het teken van de belastingaangifte. CODA biedt daarbij ondersteuning. In CODA Centrale Bibliotheek staan vanaf maandag 10 februari pc’s om gratis en zelfstandig belastingaangifte te doen. Bovendien zijn er in maart vragenuurtjes gepland.

Thuis geen pc of internetverbinding tot uw beschikking? Dan kunt u vanaf maandag 10 februari terecht in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat. Hier maakt u gratis gebruik van een veilige pc en een veilige internetverbinding. De ingevulde aangifte kan bovendien kosteloos uitgeprint worden. Klantenservicemedewerkers van CODA helpen u bij het vinden van de juiste pc’s. Zij ondersteunen echter niet bij het invullen van de belastingaangifte.

Zijn er toch inhoudelijke vragen over de aangifte? Dan zijn er in maart gratis spreekuren waar Sociaal Raadslieden van Stimenz aanwezig zijn. Zij kunnen vragen beantwoorden over het invullen van de (particuliere) belastingaangifte. De inloopspreekuren worden gehouden in CODA Centrale Bibliotheek op maandag 10 en dinsdag 11  maart van 10.00 tot 12.00 uur en op dinsdag 17 maart van 13.30 tot 15.30u. Op maandag 16 maart van 13.30 tot 15.30u in dok Zuid aan de 1ste Wormenseweg 460.

Let op: het gratis spreekuur is alleen voor mensen zonder koopwoning en zonder eigen bedrijf.

Op www.belastingdienst.nl kunt u lezen wat u mee moet nemen naar het vragenuurtje. Vergeet uw persoonlijke Digi-D code/wachtwoord in elk geval niet!