woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

FIT & FEEST dag op 1 maart bij Aquacentrum Malkander

Foto: Accres

Aquacentrum Malkander viert op vrijdag 1 maart zijn 25e verjaardag met een speciale “FIT & FEEST” dag, vol activiteiten voor alle leeftijden. Dit jubileum markeert ook 25 jaar van Accres en Malkander, symboliserend hun langdurige inzet voor gemeenschapsactiviteiten en faciliteiten in Apeldoorn en daarbuiten.

Sport & Fit Ochtend
Van 08.00 tot 13.00 uur biedt Malkander een reeks aquasportlessen in de verschillende baden, waaronder aqua-aerobic, aquaconditie, en aquaspinning. Bezoekers met een meerbadenkaart of Malkander maandabonnement kunnen gratis een gast meenemen naar het ochtendprogramma. Voor meer informatie, bezoek malkander.nl.

Discozwemmen
Het zwembad transformeert in een discotheek met twee sessies discozwemmen. De familie sessie van 14.00 tot 17.00 uur nodigt ouders en kinderen uit om te genieten van muziek en plezier. Van 18.30 tot 21.30 uur krijgen tieners tussen de 10 en 15 jaar hun eigen feest met DJ Martixx, terwijl ouders en verzorgers terechtkunnen bij de horeca voor speciale FIT & FEEST deals.

Onthulling van HAPPY
Zaterdag 10 februari onthulde Olivia (bedenker van de naam) samen met kinderburgemeester Jahnaoh, Kristel Eggink (teamleider zwemschool Malkander) en Carla Maessen (directeur Accres) de nieuwe naam voor de walvis van Malkander. De walvis, die het afgelopen jaar een nieuw uiterlijk heeft gekregen, symboliseert de vernieuwing en het plezier binnen Malkander.

Accres en Malkander: 25 Jaar van Gemeenschap
Sinds de oprichting in 1999, na de herbouw van Aquacentrum Malkander volgend op een verwoestende brand, heeft Accres het beheer en de exploitatie van maatschappelijk vastgoed in Apeldoorn overgenomen. Nu beheert Accres meer dan 80 locaties in Apeldoorn en Almelo, waaronder sporthallen, wijkcentra, zwembaden, kinderboerderijen, en een stadspark. Accres benadrukt de belangrijkheid van gemeenschapsruimtes voor ontmoeting, ontspanning, beweging, en leren, bijdragend aan het welzijn en geluk van de gemeenschap.

Het jubileumjaar wordt gevierd met terugblikken op de afgelopen 25 jaar, het delen van huidige verhalen en vooruitkijken naar de toekomst. Voor meer verhalen en informatie over de festiviteiten, bezoek www.accres25jaar.nl.