vrijdag, september 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoorn krijgt nieuw groots business event

Foto: Business in Wonderland

Vier ondernemende Apeldoorners komen met een bijzonder nieuw business event in Apeldoorn. Een initiatief is ontstaan vanuit de business clubs BC055 en SeeYou@Apeldoorn. Kim, Frank, Martine en Clemens laten dit middels een verwonderlijke video weten.

Verscholen in de bossen overleggen ze met elkaar over de verschillende businessclubs in Apeldoorn, dat zijn er best wel wat. Maar wie verbindt die businessclubs? Het is tijd voor een business event waar je je kunt laten verwonderen. Er zijn veel mooie bedrijven in Apeldoorn en gezellige businessclubs, daar mogen we best trots op zijn. Business in Wonderland 055 gaat deze ondernemers en de businessclubs samenbrengen op een bijzondere locatie in het centrum van Apeldoorn, waarbij verbinding het sleutelwoord is.

Het eerste event in oktober heeft slechts plaats voor 208 gasten. De edities daarna in 2024 zullen groter worden om nog meer ondernemers met elkaar te laten verbinden.

De eerste sponsors hebben zich al gemeld, maar om het tot een geslaagd en mooi event te laten komen zijn er meer sponsors nodig. Ook de gemeente Apeldoorn ondersteunt het initiatief. Kijk op www.businessinwonderland.nl voor alle actuele informatie omtrent dit nieuwe event. Dit wil je niet missen!