donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Albert Heijn De Eglantier twee weken dicht voor verbouwing

Foto: eigen foto Albert Heijn De Eglantier

Albert Heijn De Eglantier in het gelijknamige winkelcentrum in Apeldoorn sluit op zaterdag 3 juni om 17:00 uur tijdelijk de deuren voor een grondige verbouwing. Alles in de winkel aan De Eglantier 234 wordt vernieuwd, van vloer tot plafond. De feestelijke heropening vindt plaats op zaterdag 17 juni om 11:00 uur. Medewerker Aad van der Starre krijgt de eer de vernieuwde winkel officieel te openen. Supermarktmanager Johanna Zoet en haar team nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn.

“Vanaf 17 juni staan we weer enthousiast voor je klaar. Kom gezellig langs. De eerste 750 klanten krijgen gratis iets lekkers mee naar huis en we zijn benieuwd naar alle reacties”, zegt Johanna Zoet. Ter ere van de opening is er een kleurplatenwedstrijd. In de openingsweek worden de kleurplaten uitgedeeld en kinderen maken bij inlevering kans op leuke prijsjes.

Vers 
De vernieuwde supermarkt heeft een enorm versaanbod, van andijvie en aardbeien tot de lekkerste verspakketten, verse maaltijden en maaltijdsalades. Bij de nieuwe borrelwand kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment vleeswaren, kazen, salades en tapas en uit de ovens van de bakkerij komt meerdere keren per dag heerlijk geurend vers brood. Ook vind je op de bakkerijafdeling de lekkere Twentse krentenwegge van Bakkerij Nollen en diverse taarten, koekjes en chocolade.

Service en voordeel 
In de hal van de winkel staat straks een nieuwe pakketkluis, waar je je online bestelde pakket kunt ophalen en retourneren. Je krijgt een bericht zodra je bestelling is afgeleverd en een code om de kluis te openen. Verder vind je daar de bloemen- en plantenafdeling, een oplaadpunt voor de OV-chipkaart en een geldautomaat. Albert Heijn De Eglantier heeft elke week heel veel Bonusaanbiedingen en bovendien kun je kiezen voor Prijsfavorieten, dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We kijken uit naar de opening en hopen al onze klanten dan weer te zien”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing zijn klanten welkom bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Linie 189 en Talingweg 169.