zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

5de keer Lepeltje Lepeltje

Foto: Jeroen Schaaphok, Lepeltje Lepeltje

Voor het vijfde jaar strijkt Lepeltje Lepeltje neer in Apeldoorn. Ook dit jaar in een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen in de mix en je hebt de vijfde editie van Lepeltje Lepeltje Apeldoorn.

De mobiele keukens bieden voor iedereen genoeg opties, of je nu houdt van klassieke gerechten of klaar bent voor een meer creatieve kost. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei kun je in Beekpark tafelen met je vrienden. De toegang is zoals altijd gratis.

Organisator Jiska Roewen over de vijfde editie: “Vijf jaar Lepeltje Lepeltje Apeldoorn! We zijn ontzettend blij hoe Lepeltje is omarmd door de stad; Lepeltje maakt echt deel uit van de Apeldoorn. Daar proosten we in het weekend van 17 tot en met 19 mei op!”

Eten, muziek, mooie dingen en vertier!
Levensgenieters opgelet! In het tijdsbestek van een weekend Lepeltje Lepeltje worden je smaakpapillen geprikkeld, struin en snuffel je naar bijzondere vondsten op de markt en geniet je van lokaal podiumtalent terwijl je spruit smult bij theatermakers en kinderworkshops.

Meedoen?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën uit de buurt. Wil jij jouw lokale smaaksensaties delen? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek in de plaatselijke kroeg die je graag op het podium van Lepeltje Lepeltje laat klinken? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com.

Lokale keukens: bit.ly/InschrijvenEten
Artiesten: bit.ly/InschrijvenMuziek
Kinderprogramma: bit.ly/InschrijvenKinderprogramma
Marktkramers: bit.ly/InschrijvenMarkt
Vrijwilligers: bit.ly/InschrijvenVrijwilliger