maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

30e keer Vakantie Bijbel Club!

Foto: Pixabay

Zin in een leuke en mooie activiteit aan het einde van de zomervakantie? Kom naar de Vakantie Bijbel Club! De vakantieclub is dit jaar voor de 30e keer.

De club is in de laatste week van de zomervakantie. Alle kinderen vanaf vier jaar zijn welkom in de witte tent in het Zuiderpark.

Er is een programma met een Bijbelverhaal, zingen en leuke dingen doen. De Vakantie Bijbel Club begint om 14.00 uur. Je hoeft niets te betalen, alles is gratis. Iedere dag maak je kans op een verrassing en je krijgt drinken met wat lekkers.

Op donderdagmiddag eten we met z’n allen patat om 15.45 uur, je ouders of andere familie mogen dan ook gezellig meekomen. Let op de flyer in de brievenbus of haal deze bij buurtcentrum ’t Vogelnest.

Jij komt toch ook? Breng je vriendje, vriendinnetje, buurjongen of buurmeisje mee. We vinden het leuk om jullie te zien!

Data: Dinsdag 27 augustus, woensdag 28 augustus, donderdag 29 augustus Tijd: 14.00-15.30 uur
Plaats: Witte tent in het Zuiderpark (bij de Albardastraat)

Op www.tvogelzaad.nl is van alles te vinden over de activiteiten van Bijbelcentrum ’t Vogelzaad in buurthuis ‘t Vogelnest. Voor vragen kun je bellen met Jorien Pasterkamp, tel. 055 3662137.