donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Best Living nieuwe hoofdsponsor LTC Loenen

Foto: LTC Loenen

De Loenense tennisvereniging LTC heeft een nieuwe hoofdsponsor: Best Living NVM-makelaars en financieel adviseurs neemt het sponsorschap over van Blankhart en Bronkhorst Netwerk Notarissen uit Beekbergen. Het gelijknamige jaarlijkse regionale open toernooi dat deze week wordt gespeeld, zal vanaf 2020 dan ook het Best Living Bekenhorst toernooi gaan heten.

De nieuwe hoofdsponsor heeft de zeven leden van de toernooicommissie nu alvast in een nieuwe outfit gestoken. “Zo zijn ze goed herkenbaar als wedstrijdleiding”, aldus Bas Kamphuis van Best Living.

Hij tekende het hoofdsponsorcontract samen met LTC-voorzitter Martin Plant. Die maakte van de gelegenheid gebruik om notaris Bas Bronkhorst hartelijk te danken voor de positieve betrokkenheid van zowel hem als zijn medewerkers bij de vereniging. Maar liefst negen jaar lang was het kantoor hoofdsponsor.

‘Nauw betrokken’
Inmiddels hangt er al een grote banier van de opvolger langs de banen. “Wij voelen ons ook nauw betrokken met de club. Meerdere medewerkers van Best Living tennissen hier en aan het jaarlijkse regionale toernooi doen altijd veel spelers mee uit Dieren, Eerbeek en Brummen: precies ons werkgebied. We wilden graag iets doen voor de vereniging”, aldus Bas Kamphuis van Best Living.

LTC Loenen heeft al jaren een stabiel ledental van circa 250 leden, waarvan de meesten meerdere malen per week komen spelen. Best Living NVM-makelaars & financieel adviseurs is gevestigd in Dieren, Brummen en Eerbeek.