vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

10 jaar Cultuur Bij Je Buur zoekt artiesten

Foto: The Lot door Ernst van Rossum

In het weekend van 15 en 16 april 2023 vindt de tiende editie van Cultuur Bij Je Buur plaats in Apeldoorn. Voor deze tiende Cultuur bij je buur worden extra festiviteiten georganiseerd. In talloze huiskamers, tuinen, galeries en wijkcentra treden diverse acts en artiesten gratis op. Het publiek kan, zonder een kaartje te kopen, genieten van optredens en voorstellingen op bijzondere locaties. De werving van artiesten is onlangs van start gegaan.

Aanmelden
Artiesten kunnen zich op de website inschrijven tot 1 april. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je een link hebt met Apeldoorn en minstens een half uur kunt vullen met jouw kunstvorm. Vanaf 1 februari kun je geboekt worden door inwoners van Apeldoorn om bij hen 3 keer een half uur op één of twee middagen op te treden. Samen maak je verdere afspraken over het optreden en het werven van bezoekers. Aanmelden kan op www.cultuurbijjebuur.nl/ik-ben-artiest.

Voor iedereen
Wie kan er meedoen, wanneer ben je een ‘artiest’? Cultuur bij je buur is een prachtige kans voor de beginnende creatieveling, maar is er ook voor de meer ervaren artiest. Het is een gelegenheid om solo of samen met anderen te laten zien of horen wat je te bieden hebt: pop-, rock-, jazz of klassieke muziek, koren, gedichten, verhalen, theater, zang, schilderijen, noem het maar op. Meld je aan en doe mee aan deze extra feestelijke, tiende editie! Voor meer informatie kijk je op www.cultuurbijjebuur.nl