maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Zing mee met effe anders

zanggroep ff anders
Foto: zanggroep ff anders

Om de week hoor je als je goed luistert rondom buurthuis het vogelnest op woensdagavond gezang. Het klinkt wel “effe anders” maar dat komt misschien ook omdat ze nog opzoek zijn naar nieuwe stemmen.

De zanggroep effe anders bestaat inmiddels alweer geruime tijd. Met het overwegend herkenbare Nederlands repertoire treden ze ongeveer maandelijks wel een keer op. Je kan ze vinden in verzorgingshuizen of zorgcentra. Niet om enkel saai een liedje te zingen, nee eigenlijk om de zaal in beweging te brengen. Met herkenbare nummers zoals van Rudi van Dalm brengen ze met de nodige interactie de zaal tot leven.

Deze groep kan nog wel wat vocale versterking gebruiken. Een topzanger hoef je niet te zijn, als je maar plezier er in hebt. Denk jij dat de glazen niet trillen in de kast als je je stem laat horen  dan Zijn Herman en Mary Ising de leiders van de groep zijn dan op zoek naar jou.

Dus heb jij iedere 2 weken de tijd om op woensdagavond in het vogelnest te repeteren en gemiddeld eens in de maand een optreden te verzorgen? Je hoeft geen topzanger te zijn als je maar toonvast ben en ouder dan 20 jaar en je kan je aansluiten bij het repertoire. Neem dan eens contact op met Mary Ising op telefoonnummer 06- 180 79 354 of via de mail m.vangils@kpnmail.nl

Effe anders bij u op de bühne? Bel dan met Herman Ising via telefoonnummer 06 -531 25 061. Alle informatie over effe anders is ook te vinden op hun facebook pagina.