woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Zaterdag 27 november gaat het dak eraf met ‘Sints Muziekfeest op het Plein’

Foto: pixabay

Wie wil er nu niet zingen, dansen, meedoen aan een spannende speurtocht, kans maken op smakelijke traktaties én Sinterklaas ontmoeten? Het kan allemaal op zaterdag 27 november vanaf 14.00 uur in Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn.

DJ & Pesto, de gezelligste en meest muzikale Pieten van Sinterklaas, zijn die middag de absolute sfeermakers. Ze brengen swingend en zingend door het winkelcentrum, een vrolijk, interactief en vooral muzikaal programma voor jong en oud.

Zodra de stemming er goed in zit, zullen ook Sinterklaas en de andere Pieten zich bij de feestelijke stoet aansluiten en zo’n drie kwartier door het winkelcentrum lopen. Hierdoor is de muziek van DJ & Pesto keer op keer op een andere plek te horen en duiken ook Sinterklaas en zijn gevolg telkens op een andere plek in het winkelcentrum op.

Naast zingen en dansen kunnen de kinderen die middag in winkelcentrum Anklaar middels een ‘bingokaart’ aan een spannende speurtocht meedoen. Op de bingokaart staan plaatjes van muziekinstrumenten die overeenkomen met afbeeldingen in diverse etalages. De bij het instrument behorende letter moet op de bingokaart bij het corresponderende plaatje worden geplaatst waardoor er een woord wordt gevormd. Bij inlevering van de bingokaart met het juiste (ant)woord krijgen de kinderen een leuke en/of smakelijke traktatie.

Iedereen komt in beweging tijdens deze Sinterklaasmiddag die bol staat van actie en muziek. Het gevarieerde en feestelijke programma in aanwezigheid van Sinterklaas, staat hoe dan ook garant voor een ouderwets gezellige – soms in een modern jasje gestoken – Sinterklaasmiddag voor de hele familie.

Kortom: reden genoeg om zaterdag 27 november naar ‘Sints Muziekfeest op het Plein’ in winkelcentrum Anklaar te komen en niets te missen van het leukste kinderfeest van het jaar!