vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Workshop Max Tack Tai Chi succesvol

Foto: He Yong Gan

Max Tack van Max Tack Tai Chi gaf op 9 juli 2021 een succesvolle workshop bij sportschool He Yong Gan in Apeldoorn. Met het thema bewegen voor de gezondheid wist hij de deelnemers te boeien en te inspireren.

Het was vrijdagavond en rond half 8 kwamen de eerste deelnemers aan bij de gymzaal aan de Mariannalaan. De workshop van Max Tack stond op het programma met als thema: ‘bewegen voor de gezondheid’. De Chinese kunst Tai Chi Chuan wordt vaak gezien als de vechtsport voor de gezondheid.

Onder de geïnteresseerden waren ervaren als onervaren Tai Chi beoefenaren maar gelukkig was deze workshop voor alle niveaus. Na het losmaken begon Max Tack met 5 Elementen Qi Gong, wat oefeningen zijn voor de gezondheid. Vervolgens gaf Max les in de Yang Tai Chi 30 bewegingen zwaardvorm waarna er doorgegaan werd met het onderdeel Klevende Handen een partner oefening.

Max Tack weet te boeien en vertelt vol passie het ene verhaal na het andere. De diepgang, de stof en de ontspanning heeft de deelnemers geraakt in lichaam.en geest. Na de workshop was er een leuke goodie bag voor  Max Tack en een foto moment voor de deelnemers. De inzet van Max Tack en de deelnemers was indrukwekkend en leerzaam. Shaolin Kungfu Apeldoorn gaat Max Tack zeker nog een keer uitnodigen.

Voor meer infomatie kijk op: https://www.shaolin-vechtkunst.nl of bel met: 06-25136920