dinsdag, oktober 3Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Workshop Check je cv in CODA

Foto: Pixabay

CODA Taalhuis organiseert in samenwerking met DeBroekriem (het online platform voor werkzoekenden) de interactieve workshop Check je cv. Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met jouw cv: Hoe kun je deze verbeteren en zo maken dat je meer opvalt in de stapel sollicitanten?

Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan vóór 5 december aan door een mail te sturen naar debroekriem@gmx.com; na jouw aanmelding is deelname gratis. Vergeet niet om tijdens de workshop een printje van jouw cv mee te nemen.

In deze workshop word je je bewust van jouw kernvaardigheden en leren we je wat belangrijk is om op je cv te vermelden. Ook leer je van elkaars ervaringen en hoe je kunt netwerken. Na afloop krijg je gratis toegang tot de online leeromgeving van DeBroekriem waar je onder andere tips vindt voor het vinden van een nieuwe baan.

Aanwezig zijn?
Meld je dan vóór 5 december aan door een mail te sturen naar debroekriem@gmx.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer en het aantal personen. Vergeet niet om tijdens de workshop een printje van jouw cv mee te nemen. De middag begint om 13.00 uur, inloop vanaf 12.45 uur met thee of koffie. Informatie is ook te vinden op www.coda-apeldoorn.taalhuis.

Check je cv is een samenwerking tussen DeBroekriem, CODA Taalhuis en cursisten van het innovatieproject ‘Taal en werk’. Meer over DeBroekriem is te lezen op www.debroekriem.nl.

CODA Taalhuis
Wij helpen iedereen die (beter) Nederlands wil leren bij alle basisvaardigheden – van spreken, lezen,  schrijven en rekenen tot leren werken met de computer, tablet of smartphone. CODA Taalhuis werkt hierbij samen met Aventus, BoekStart, CLC/Inburgering Apeldoorn, Centrum voor Jeugd en Gezin, Doomijn Kinderopvang, Leren en werken, openbare basisschool Spitsbergen, Stichting Da Capo, Stichting Lezen & Schrijven, Stimenz, TopTaal, UWV, VluchtelingenWerk OostNederland en Gemeente Apeldoorn.