maandag, januari 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

WijApeldoorn gaat voor diversiteit en betrokkenheid

Foto: WijApeldoorn

De politieke beweging WijApeldoorn doet aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 mee met een veelkleurige lijst aan kandidaten. WijApeldoorn is op dit moment met vier raadsleden in de raad vertegenwoordigd. Als politieke beweging doet WijApeldoorn voor het eerst mee met de verkiezingen.

De personen op de lijst zijn bepaald niet onbekend met de lokale politiek en de Apeldoornse samenleving. Vanuit verschillende politieke windrichtingen hebben mensen zich de afgelopen maanden bij de nieuwe politieke beweging aangesloten.

Lijsttrekker Lilian Haak is enthousiast over het resultaat: ‘De lijst bestaat uit twintig Apeldoorners uit de dorpen en de stad. Enthousiaste, betrokken en deskundige kandidaten met een grote diversiteit aan achtergronden. Ik ben blij met de verscheidenheid aan mensen die mee gaan doen en de kennis en kunde die iedereen meebrengt. Met de boodschap: ‘Samen maken wij Apeldoorn’ willen wij het verschil maken en de verbinding zoeken met de Apeldoorner. Iedereen telt mee.’

Via https://wijapeldoorn.nl/mensen/kandidaten-gr2022/ is de hele lijst te raadplegen.