dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo, daar word je rijker van

Foto: s Heeren Loo

Wil jij ook bijdragen aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Bijvoorbeeld door met hen te sporten, te shoppen of gewoon gezellig een kop koffie te drinken? Of misschien ga je liever praktisch aan de slag in de tuin of als chauffeur? Wat je ook wilt doen: Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij ’s Heeren Loo. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze woon- en dagbestedingslocaties in Apeldoorn.

Anja is sinds begin dit jaar vrijwilliger bij ’s Heeren Loo. “We hebben de eerste keer een korte wandeling gemaakt en iets lekkers gekocht in de supermarkt. Heel voorzichtig kwamen er praatjes. De keer daarop zijn wij een eindje gaan rijden en weer kochten we wat lekkers. Er lijkt al een stukje van herkenning te zijn. Ik ben in ieder geval blij, heel blij. Bijzonder om te ervaren dat je denkt wat voor een ander te betekenen en dat je daar voor jezelf zoveel energie uit krijgt”.

Net als jij vinden mensen met een verstandelijke beperking het leuk om van alles te ondernemen. Dat doen ze graag samen. Want dat geeft plezier voor twee.

We doen graag iets terug
We bieden jou een mooie vrijwilligersplaats, je bent verzekerd voor WA en ongevallen, je krijgt een eindejaarsgeschenk, reiskostenvergoeding, een jaarlijks feest als dank voor je inzet, de mogelijkheid tot scholing en volop waardering en een onbetaalbare ervaring!

Heb je interesse?
Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo? Dan start je met een gesprek met onze vrijwilligerscoördinator. Je praat over wat je leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Vervolgens kijken jullie samen welke vrijwilligersvacature het beste bij jou past.

Neem vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator: 06-25126920. Of stuur een e-mail naar: Vrijwilligers.Apeldoorn@sheerenloo.nl.