zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Voorjaarsconcert Prinses Juliana Beekbergen op 21 mei

Foto: Prinses Juliana Beekbergen

Op zaterdagavond 21 mei geeft harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) een Voorjaarsconcert met herkenbare en goed in het gehoor liggende muziek.

Na een periode van weinig concerten, is PJB blij dat er weer een concert zonder beperkende maatregelen gegeven kan worden. Het harmonieorkest, onder leiding van dirigent Marten van der Wal, zal verschillende bekende werken spelen. Van ‘Every time I think of you’ en ‘Sweet Caroline’ tot ‘La Vita è bella’ van de gelijknamige film. Ook het opleidingsorkest, onder leiding van dirigent Jasper Arts, sluit hier met leuke en swingende muziek op aan.

Het concert op 21 mei is tevens het startmoment van het projectorkest van PJB. PJB nodigt alle muzikanten die het beginnersniveau achter zich hebben gelaten uit voor dit projectorkest. Gedurende zes weken zijn alle geïnteresseerden uitgenodigd om mee te spelen met het harmonieorkest. Deze periode wordt afgesloten met een zomeravondconcert in juli. Na deze periode kunnen de deelnemers aan het projectorkest bepalen of zij verder willen gaan als muzikant bij PJB.

Het Voorjaarsconcert op 21 mei begint om 19:30 uur in de Hoge Weije, Dorpstraat 34 in Beekbergen. Er is geen pauze. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten. U bent daar voor van harte uitgenodigd. De toegang tot het concert is gratis. Na afloop van het concert is er een collecte ten behoeve van Oekraïne. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.harmonie-pjb.nl.