maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Vier winkeliers starten Eglantier outlet

Foto: Inez Scheper

Op winkelcentrum De Eglantier hebben vier ondernemers de handen ineen geslagen. De winkels InStijl, House of Tall, Lef en AnneBra gaan in de laatste drie weekenden van september hun laatste voorraden verkopen in een gezamenlijke outlet shop.

“Normaal gesproken houden we in het laatste weekend van augustus een Koopjesmarkt op ons winkelcentrum, maar die kon dit jaar helaas niet doorgaan. Maar vanwege de corona-crisis heb ik best wat voorraad van de zomercollectie overgehouden en die wil ik nu in de outlet shop verkopen”, verklaart Inez Scheper van House of Tall, “en dan heb ik het over restanten extra lange dames- en herenkleding en schoenen in grote maten”. Deze items worden vanaf aankomend weekend voor spotprijzen aangeboden in de tijdelijke outlet winkel, die in het oude pand van ABN Amro gevestigd is. Ook de collega-ondernemers  zien hun kans om via de outlet nog extra verkopen te realiseren. “Mensen zijn gek op koopjes”, aldus Raymond van Schaik van InStijl, “naast restanten zomerkleding heb ik ook nog een partij winterjassen die voor een prikkie weggaan”.

En zo wordt het assortiment van de outlet shop erg divers; kleding voor lange mannen en vrouwen, schoenen in grote maten, damesmode (ook in grote maten), lingerie & nachtmode én slippers en accessoires van Lef. De outlet van de vier winkels is uniek en een toonbeeld van goede samenwerking tussen ondernemende zelfstandigen op de Eglantier.

De Eglantier outlet shop is vanaf vrijdag 11 september t/m zondag 27 september alléén op de vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 – 17.00 uur. Op vrijdag is er koopavond tot 20.00 uur. Op de koopzondag kun je er van 12.00 tot 17.00 uur terecht.

In verband met de corona-maatregelen wordt een maximum aantal mensen binnen gelaten, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden. Daarnaast zijn er ruime privé-paskamers die van elkaar gescheiden zijn door wanden.