vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Gratis proefles weerbaarheid voor jeugd

Foto: Accres

Woensdag 23 september 2020 organiseert de afdeling Sportstimulering van Accres een proefles weerbaarheid voor jeugd van 9 t/m 12 jaar. Deelname is gratis. Tijdens de proefles krijgen deelnemers de mogelijkheid kennis te maken met de training die vanaf 7 oktober wordt aangeboden.

Weerbaar zijn betekent dat je op een goede manier voor jezelf opkomt. Dat je vertrouwt op jezelf en durft te staan voor wat je vindt. Weerbaarheid werkt preventief en het verkleint de kans dat je te maken krijgt met pesten, grensoverschrijdend gedrag of geweld. Weerbaarheidstraining is een ruim begrip en loopt van sociale vaardigheden tot aan fysieke zelfverdediging.

Bij de weerbaarheidstraining leer je op een goede manier voor jezelf opkomen en kom je steviger in je schoenen te staan. Wil jij je zelfvertrouwen verbeteren, beter nee leren zeggen en je eigen grenzen leren kennen? Doe dan vrijblijvend mee aan de proefles op woensdag 23 september. De training wordt gegeven door een gediplomeerde docent mentale en fysieke weerbaarheid. Voor jeugd van 9 t/m 12 jaar van 15.00 tot 16.00 uur (ouders zijn ook welkom) bij Sporthal Zuiderpark in Apeldoorn.

Aanmelden & meer informatie
Geïnteresseerden voor de proefles kunnen zich per e-mail aanmelden: btenhave@accres.nl. Kijk voor meer informatie op sportstimuleringapeldoorn.nl/weerbaarheid.