vrijdag, april 19Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Vier de Kinderboekenweek in CODA De Maten en Wijkcentrum de Stolp!

Foto: Accres

Van 3 tot en met 14 oktober heeft de landelijke Kinderboekenweek plaats en in Wijkcentrum de Stolp en CODA De Maten vieren we deze week met twee voorleesactiviteiten. Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Vriendschap… Kom erbij!’ dus kom samen met je vriendjes of vriendinnetjes naar Violierenplein 101 en luister naar verhalen van Binky of over de brandweer. De toegang is gratis.

Voorlezen met Binky: 10 oktober, 14.00-14.45 uur
Binky komt naar De Stolp en hij leest voor uit de prachtige verhaaltjes die hij geschreven heeft over vriendjes en vriendinnetjes. Na het voorlezen mag je nog met Binky op de foto én krijg je het boekje gratis mee naar huis! Vooral leuk voor kinderen tot ongeveer 7 jaar.

Luister naar brandweerverhalen: 12 oktober, 15.30-16.30 uur
Herman Wilbrink is kinderboekenschrijver en komt uit Apeldoorn. Vrijdag 12 oktober komt hij naar CODA De Maten om voor te lezen uit zijn boeken waarin de brandweer een belangrijke rol speelt. Na het voorlezen is er ook nog tijd om hem allemaal vragen te stellen. En, heel misschien kun je in een échte brandweerauto kijken – als deze tenminste niet onderweg is naar een brand…. Ben je tussen de 8 en 12 jaar, kom dan naar CODA De Maten!

Je vindt Wijkcentrum de Stolp en CODA De Maten aan het Violierenplein 101 in Apeldoorn. Aanmelden voor deze middagen is niet nodig; de toegang is gratis.