vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Programma Kinderboekenweekfeest bekend

Foto: CODA

Het is bijna weer tijd voor het Kinderboekenweekfeest in CODA! Deze middag staat dit jaar in het teken van ‘Vriendschap…. Kom erbij!’. Het wordt een superleuke middag voor jou én je vrienden. Jullie kunnen samen allerlei leuke en spannende dingen doen waarbij  je elkaar moet helpen, uitdagen of aanmoedigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van samen de wereld in virtual reality ontdekken of samen een hindernisbaan ontwerpen en maken? Ga je liever dansen, knutselen, (technisch) bouwen of naar de workshops van Monique van Hest, Reggie Naus, Angelique van Dam of Hélène Jorna: ook dat kan. Kaarten zijn nu al te koop bij CODA (ook online) en bij Nawijn & Polak.

In het programmaboekje kun je zien wat er tussen 12.30 en 17.00 uur allemaal in CODA te doen is: van een muzikale openingsshow en workshops door bekende kinderboekenschrijvers en een illustrator tot jouw eigen jungle in VR ontwerpen, samen een levensgroot schilderij maken, spelen op de WizeFloor en met bananen muziek maken. Jij komt toch ook? Je krijgt dit programmaboekje wanneer je jouw toegangskaartje koopt en hierin vind je niet alleen alle activiteiten, maar ook de tijden en locaties. Je kunt dit boekje trouwens ook online bekijken: www.coda-apeldoorn.nl/feest.

De middag begint zoals altijd met een speciale opening in CODA Museum en met de uitreiking van het Apeldoorns Uiltje. Deze prijs wordt uitgereikt aan het beste kinderboek volgens de Apeldoornse kinderjury. En natuurlijk kun je ook dit jaar weer aan het eind van de middag jouw boek(en) laten signeren door de aanwezige kinderboekenschrijvers en een illustrator. Deze keer zijn dat Monique van Hest, Reggie Naus, Angelique van Dam en Hélène Jorna. Kortom: van begin tot eind wordt het een superleuke middag!

Koop nu al je kaartje!
Kaartjes zijn te koop bij CODA (Museum, Centrale Bibliotheek, dok Zuid en De Maten én online) en bij Nawijn & Polak in Apeldoorn; deze kosten € 5,50 per stuk. Met dit kaartje krijg je niet alleen toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen, maar kun je ook ranja en iets te snacken halen en krijgen jouw ouder(s)/begeleider(s) korting op een kop koffie/thee met gebak in CODA Café. Deze consumptie- en kortingsbon krijg je op de dag zelf op vertoon van jouw toegangskaart.

Natuurlijk is iedereen 6 oktober van harte welkom, maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt het een geweldige middag. Meer over het programma en de kaartverkoop vind je op www.coda-apeldoorn.nl/feest of volg ons via Facebook: www.facebook.com/CODAapeldoorn of Twitter (@CODAApeldoorn).