woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Verhalentafel in het teken van 90 jaar Openluchtbad Boschbad en 25 jaar Accres

Foto: CODA

Op donderdag 30 mei van 10.30 tot 12.00 uur organiseert CODA een speciale editie van de Verhalentafel in het horecapaviljoen van het Boschbad, gelegen aan de Felualaan 29. Deze bijeenkomst staat in het teken van het 90-jarig bestaan van het alom bekende Openluchtbad Boschbad en het 25-jarig jubileum van Accres, de organisatie die het Boschbad beheert.

Tijdens deze Verhalentafel zullen we herinneringen ophalen en verhalen delen over het Boschbad en twee andere zwembaden die bij Accres horen of hoorden: Aquacentrum Malkander en het inmiddels gesloopte Sportfondsenbad. Deze zwembaden waren vroeger plekken waar zwemverenigingen ‘s zomers en ‘s winters zowel binnen als buiten trainden, en waar vele (oud)leden regelmatig een duik namen.

Ben jij een fervent bezoeker van het Boschbad, Malkander of het Sportfondsenbad? Heb je mooie herinneringen, grappige anekdotes of foto’s die je wilt delen? Kom dan op 30 mei naar de Verhalentafel in het horecapaviljoen van het Boschbad! CODA en Accres nodigen je van harte uit om onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig rond de tafel te zitten en mee te luisteren of te praten.

Wil je erbij zijn? Meld je dan van tevoren aan door een e-mail te sturen naar verhalentafel@coda-apeldoorn.nl. Na je aanmelding is de toegang gratis. We hopen je daar te zien voor een ochtend vol nostalgie en leuke verhalen!