woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Urgente vermissing, wie heeft Samed gezien?

De politie is sinds zaterdag 19 augustus op zoek naar de 33-jarige Samed. Hij is in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 augustus rond 23:30 uur vertrokken vanaf de Rustoordlaan in Apeldoorn.

Foto: Politie.nl

Op maandagochtend vervolgde de politie hun zoektocht naar de vermiste Samed in een maïsveld nabij Apeldoorn. Het inzetten van drones was onderdeel van hun inspanningen, aangezien het gebied genaamd De Barnewinkel op zondag niet toegankelijk was voor het Veteranen Search Team. Tot op heden heeft de zoekoperatie echter geen resultaten opgeleverd.

Samed verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag en werd voor het laatst gezien op de Rustoordlaan in Apeldoorn. Vanwege dringende medicatiebehoeften maakt men zich ernstige zorgen over zijn welzijn.

De mogelijkheid dat Samed gebruik heeft gemaakt van een fiets wordt niet uitgesloten. Volgens de informatie die de politie heeft ontvangen, vertrok Samed op een zwarte damesfiets met bagagedrager, maar zonder krat. Mocht iemand hem tegenkomen, benadrukt de politie het belang van een kalme benadering en het direct bellen van het alarmnummer 112. Elke tip, hoe klein ook, kan van onschatbare waarde zijn voor het oplossen van deze vermissing, zo verklaarde de woordvoerder. Samed woont sinds kort in Apeldoorn dus de mogelijkheid dat hij verdwaald is kan niet worden uitgesloten.

Het signalement van Samed bevat de volgende details:

  • Samed heeft een lengte van 1,70 meter.
  • Hij heeft een stevig postuur.
  • Zijn haar is kort en gemillimeterd.
  • Hij draagt een zandkleurig jack in combinatie met een zwarte Adidas-broek.