maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Uniek eigen beeldje boetseren op 15 februari a.s.

Foto: Barb’s Beeldentuin-Atelier

Creatieve + inspirerende boetseer workshop met open inschrijving voor beginners voor gevorderden en voor alle leeftijden. Ervaring is niet nodig om je eigen unieke beeldje te maken. Uw docente is Apeldoornse beeldhouwster Barbara Pijnappel, met 33 jaar ervaring in het maken van beelden en het werken met klei, was, steen en brons.

Tijdens de workshop boetseren kunt figuratief of abstract bezig, naar eigen idee en/of met veel fantasie. Barbara helpt u vormen en structuren in de zelf hardende Plusklei te maken. Verschillende benaderingen zijn mogelijk. Het lukt vrijwel iedereen in een middag een beeldje te maken. Veel mensen werden al enthousiast en gingen met hun zelfgemaakte beeldje naar huis.

Plusklei is een speciale zelf hardende klei die niet gebakken hoeft te worden in een (klei)oven. Een gemaakt beeldje hoeft, als het klaar is, alleen maar op een rustige plek te staan om te drogen. Na enige tijd is het voldoende uitgehard om thuis nog beschilderd te kunnen worden.

Ttijdens de workshop krijgt u hulp bij uw beeldje en worden ideetjes aangedragen. Van te voren laat ze voorbeelden zien en doet voor hoe je met het materiaal en hulp gereedschappen omgaat. De workshop is op zaterdagmiddag 15 februari a.s. is van 13 – 16.30 uur. U kunt zich alleen of met meer mensen opgeven voor deze middag, het is een open inschrijving. Met een groep van 4 pers. of meer is het mogelijk in overleg een eigen datum  in te plannen.

Kosten € 40,- p.p. (incl. btw, koffie/thee + een koek) De prijs is excl. de Plusklei. De locatie is Barb’s Beeldentuin-Atelier bij Apeldoorn. Meer info en aanmelden kunt u op https://www.barbsgallery.com