maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Uber Eats gaat bezorgen voor KFC en McDonald’s in Apeldoorn

Uber Eats McDonalds lunch Haarlem
Foto ; Pim Ras

KFC werkt samen met bezorgplatform Uber Eats in Apeldoorn en breidt daarmee haar bezorgservice flink uit. Vanaf nu kunnen klanten in ruim twintig steden – waaronder Apeldoorn – via de Uber Eats app hun favoriete KFC-producten bestellen en thuis laten bezorgen. De samenwerking met Uber Eats is versneld live gegaan, omdat de vraag naar contactloze bezorging flink is toegenomen.

Na een pilot eerder dit jaar, kiest ook McDonald’s er nu voor om samen met Uber Eats McDelivery permanent aan te gaan bieden in Apeldoorn, te beginnen bij restaurant Apeldoorn Centrum. Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland: “De pilot heeft laten zien dat Apeldoorners, net als de rest van Nederland, fan zijn van McDelivery en steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuis laten bezorgen.”

Franchisenemer Henk Koning is blij met de ontwikkeling van McDelivery in Apeldoorn: “Wij willen onze gasten altijd blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. Met McDelivery komen we ook naar onze gasten toe en dat wordt enorm gewaardeerd. En dat is ook wel begrijpelijk, want wat is er nou beter dan je favoriete snack of burger op je lievelingsplek: thuis?”

Hoe werkt het?
Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete KFC of McDonald’s producten en betaalt in de app via iDEAL, een creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op en bezorgt de bestelling vervolgens binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Om de lancering van McDelivery in Apeldoorn te vieren krijgen Apeldoorners met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu €7,50 korting op de eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Deze code is geldig tot en met 31-12-2020 en niet geldig in combinatie met andere promocodes.