woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

TV VEGO (her)opent toekomstbestendig tennispark

Foto: TV VEGO

Op 23 september opent burgemeester Ton Heerts het compleet vernieuwde, toekomstbestendige tennispark van TV VEGO aan de Dubbelbeek 10 in Apeldoorn.

Unieke samenwerking
De grootste verandering is de unieke samenwerking (in Nederland) tussen Peakz Padel en TV VEGO. Op het park van TV VEGO zijn vijf Padelbanen aangelegd waardoor het park nog meer te bieden heeft voor liefhebbers van racketsport.

Vaker bespeelbaar – SmashCourt
Naast de aanleg van Padelbanen zijn ook de tennisbanen compleet gerenoveerd en vervangen door een SmashCourt toplaag. SmashCourt is beter bestand tegen regen, droogt sneller op na een regenbui en is minder onderhoudsgevoelig dan de oude TennisForce banen die er voorheen lagen.

Duurzaam en toekomstbestendig
Ook de rest van het tennispark is flink onder handen genomen. Zo is het dak van het clubhuis voorzien van nieuwe dakbedekking en volledig geïsoleerd (gefinancierd door middel van een crowdfunding onder de leden) Alle lampen in het clubhuis en rondom de tennisbanen inclusief de baanverlichting zijn vervangen door led-lampen. Dit levert een forse besparing op in het energieverbruik.

Toekomstplannen
In de toekomst wil TV VEGO investeren in zonnepanelen op het clubhuis en een elektrisch golfkarretje ter vervanging van de huidige minitractor (diesel) die wordt gebruikt bij onderhoudswerkzaamheden op het park.

Demo
Vrijdag 23 september tijdens de officiële opening staat er ook een prachtige demo op het programma. Op zowel de tennis- als de padelbaan spelen top tennissers Rose Marie Nijkamp en Joey Joosten en top padellers Carlos Platier Luna en Jaime Blanco. De start is om 19:00 uur.

Speciale aanbieding ter gelegenheid van de opening:

TV VEGO;
– lidmaatschap t/m 31 december
– inclusief twee introductie momenten
– gratis gebruik van rackets en ballen
– €25,- p.p. www.tvvego.nl/lid-worden

Peakz Padel
– Clinics (zondag 24 september) €5,- p.p. (Maximaal 8 deelnemers per clinic).
– Schrijf je in op Peakzpadel.nl