woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Tijdelijke zandbak maakt plaats voor het echte werk

Foto: Gemeente Apeldoorn

De tijdelijke ‘herfstvakantie’ zandbak ter gelegenheid van de start van de werkzaamheden aan het Plein van de Stad maakt plaats voor het echte werk.

Op vrijdag 15 oktober trapten we de werkzaamheden aan het Plein van de Stad af met ‘tijdelijke speelwerkzaamheden’. De zandbak had direct aantrekkingskracht op kinderen en heeft het nieuwe Plein van de Stad alvast een beetje opgewarmd met speelplezier.

Deze week wordt de zandbak afgebroken. Voor de veiligheid laten we de dranghekken staan zodat er ’s nachts geen ongelukken gebeuren met fietsers en scooters op het Marktplein. Vanaf volgende week wordt het plein verder ‘in de hekken gezet’ door aannemer KWS en gaat het grotere werk beginnen. De schepjes en emmertjes van gerecycled plastic van ‘Waar aan de Marktstraat’ zijn goed gebruikt en die bewaren we natuurlijk voor een volgende tijdelijke zandbak!

Blijf op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden aan het Plein van de Stad? Mail dan naar pleinvandestad@apeldoorn.nl en zodat u regelmatige updates ontvangt.