vrijdag, april 19Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Thuisblijvers en vakantiegangers in Apeldoorn kunnen ook wat beleven

Foto: Monkey Town

Monkey Town en Street Jump in Apeldoorn hebben voor de vakantiegangers in en om Apeldoorn of degenen die vanuit eigen huis vakantie vieren een prettig vakantievoordeel.

Het indoor speelparadijs Monkey Town is recent uitgebreid met een Lasergame die voor haar gasten tijdens de zomervakantie gratis is. Heel aantrekkelijk is nu een 10-rittenkaart, slechts € 65,– in plaats van 10 losse entrees voor totaal € 89,50. Heel handig is dat de kaart niet op naam is, maar voor meerder kinderen geldig is.

Het indoor trampolinepark Street Jump heeft tijdens de zomervakantie elke dag van 10.00 – 12.00 uur Mini-Jump. Tijdens de Mini-Jump zijn kinderen van 2 t/m 6 welkom op de trampolines. Een ouder of oudere broer of zus mag eventueel mee springen. Een extra vakantievoordeel is dat bezoekers bij twee uur jumpen een gratis Slush krijgen.

Dit leuks willen monkeytown en Street Jump de vakantiegangers niet onthouden en wensen de gasten en bewoners in en in de buurt van Apeldoorn een mooie zomervakantie. De genoemde voordelen zijn geldig tot 1 september 2021.