woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Terug in de tijd op Voorjaarsmarkt Eglantier

Foto: winkelcentrum de Eglantier

Op vrijdag 31 mei, de dag na Hemelvaartsdag, vindt op winkelcentrum de Eglantier de voorjaarsmarkt plaats. Deze jaarlijkse braderie start om 12.00 uur en eindigt 21.00 uur, wanneer ook de winkels hun deuren sluiten. Op het Franse plein, voor de Shoeby, staan diverse optredens gepland.

“We hebben een goedgevulde markt”, vertelt organisator Raymond  van Schaik. “Onze eigen ondernemers hebben een kraam, maar er zijn ook standhouders van buitenaf. Daarmee hebben we een gevarieerd aanbod. We hebben ook leuke acts op het programma staan. Erg leuk is het optreden van de United Sisters, zij zingen het repertoire van de Andrew Sisters en daarmee ga je echt even terug in de tijd”.

Bij brasserie Sillies kan men terecht voor de innerlijke mens. Vanaf het eind van de middag wordt daar een uitgebreide barbecue gehouden en de bediening zal ook geheel in het thema van de United Sisters gekleed zijn.

De verdere muzikale invulling wordt gegeven door de muziekband YourS en ook bij café Friends brengt een band de bekende meezingers ten gehore. Voor de kinderen is er een draaimolen en eendjes vissen.