zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Tamara Kipp geeft zetel VVD op

Foto: Facebook

VVD Raadslid Tamara Kipp heeft, met pijn in haar hart, besloten de lokale Apeldoornse politiek te verlaten en geeft haar zetel terug aan de VVD Apeldoorn. “Er is een te groot verschil van inzicht met de rest van de fractie. Helaas heeft dit geleid tot een breuk. Ik vind het erg jammer dat het zo is gelopen. We laten het nu samen rusten. Ik blijf mij inzetten voor mijn kiezers en Apeldoorn, alleen nu even op een andere manier,” aldus Tamara Kipp.  

“Tamara gaat verder op landelijk niveau. De Apeldoornse VVD kan door met een volledige fractie, omdat Tamara haar zetel teruggeeft. Wij zijn blij met deze oplossing,” aldus Peter Snijders, voorzitter VVD Regio Oost. Directeur TeldersStichting Patrick van Schie: “Tamara Kipp is een enthousiast en energiek voorzitter van het thematisch VVD-netwerk De Impact Van Verandering (DIVV). Zij legt uitstekende verbanden tussen maatschappelijke vraagstukken en liberale waarden, en ik kijk dan ook uit naar intensieve samenwerking tussen haar netwerk en de TeldersStichting”.

Tamara: “Ik ben een VVD’er in hart en nieren die, vanaf mijn 17e, altijd is blijven staan voor het liberale gedachtegoed. Als voorzitter van De Impact Van Verandering onderzoek ik de risico’s die vergaande innovaties met zich mee brengen. De impact van innovatieve technologieën op onze maatschappij zal zorgvuldig bestudeerd en afgewogen moeten worden.”

Het bestuur en fractie wensen Tamara succes in haar andere rol binnen de partij en zijn blij met de teruggave van de zetel, waarmee de VVD Apeldoorn nu verder kan gaan met zich in te zetten voor een veilig, duurzaam, goed bereikbaar en economisch gezond Apeldoorn.