vrijdag, april 19Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Talentontwikkelingsplatform GRAS zoekt enthousiaste muzikanten voor Cover Sessie

Foto: Eigen Archief

Apeldoorns talentonwikkelingsplatform GRAS is op zoek naar lokale muzikanten om samen met onbekende muzikanten in korte tijd een show vol covers voor te bereiden! Met een enkele repetitie en hun skills verzorgen zij op 15 december een overtuigende show in GIGANT. Deelname is gratis en aanmelden kan via www.gras-talenten.nl.

Cover Sessie
Apeldoornse muzikanten kunnen zich inschrijven om samen met andere willekeurig gekozen muzikanten in een band te worden geplaatst. Je krijgt een maand de tijd om je individueel voor te bereiden. Op de dag van de show duik je voor het eerst met elkaar de repetitiehokken in om de tracks met elkaar door te nemen. Na een intensieve repetitiedag ga je ’s avonds de show laten zien die je in elkaar hebt gezet. Aanmelden kan tot 29 oktober, alle instrumenten zijn welkom. Op zondag 18 november wordt tijdens een bijeenkomst voor geselecteerde kandidaten de indeling van de bands bekend gemaakt. Op zaterdag 15 december vinden de repetities en de show plaats in GIGANT.

GRAS
GRAS is een Apeldoorns talentontwikkelingsplatform dat lokaal muzikaal talent ondersteunt. Zij geven muzikanten een podium en bieden kansen zich te laten ondersteunen bij de professionalisering van zichzelf of hun act.