zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Sven Hammond op 16 november naar GIGANT

Sven Hammond is al twaalf jaar een begrip in het (internationale) live-circuit. Een band die zich blijft vernieuwen en ontwikkelen.

Die ene constante factor is er al een dik decennium lang: de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee. De band komt op vrijdag 16 november naar GIGANT in Apeldoorn. De deuren van de zaal openen om 20:00 en het concert start om 20:30. Tickets kosten €14,00 en zijn te koop aan de kassa van GIGANT en via www.gigant.nl.

Anno 2018 continueert Sven Hammond als een oerdegelijke band, wars van trends en conventies. Rock, soul, blues, het klinkt altijd vertrouwd maar verveelt nooit. De band gaat terug naar de oorsprong en stelt echtheid en pure emotie centraal: what you see is what you get.

Na zeven jaar touren en drie studio albums met zanger Ivan Peroti heeft nu de sprankelende Jared Grant zijn stokje overgenomen. Tim Eijmaal (gitaar), Joost Kroon (drums) en Glenn Gaddum Jr (bass) completeren Sven Hammond, maar schrik niet van af en toe een extra gezicht of nieuwe invalshoek. Mensen entertainen staat centraal en met intussen enkele honderden liveshows op hun naam is dat aan Sven Hammond wel toevertrouwd.

Ook dit jaar heeft de band haar basis verder verbreed met tours in Spanje, Zwitserland, Duitsland en Slovenië. Maar dus ook ‘gewoon’ in een fijne concertzaal bij jou om de hoek; zo was het, zo is het en zo zal het altijd zijn, want Sven Hammond speelt overal en is van iedereen. Gaat dat zien, gaat dat zien!