woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Stichting ‘kLEEF! zoekt een (professioneel) gesprekspartner

Foto: Stichting ‘kLEEF

Wegens de drukte in ons Inloophuis kijken wij uit naar een fijne (extra) collega die bij ons individuele gesprekken gaat voeren met onze gasten. Ervaring vanuit een professionele achtergrond met gespreksvoering is een vereiste. Zij/hij moet op de hoogte zijn van wat de ziekte kanker met mensen doet. Opleidingsniveau minimaal HBO is gewenst.

De nieuwe medewerker zal gemiddeld minimaal een dagdeel per week beschikbaar moeten zijn.

De gesprekken zijn verdiepend en zijn met mensen die zelf ziek zijn/partners/naasten of nabestaanden. De gesprekken gaan over de beleving van de ziekte en soms ook over het levensverhaal van mensen. Openstaan voor de diversiteit van mensen speelt een grote rol bij het voeren van deze gesprekken. Gasten komen om gehoord te worden en niet voor adviezen of oplossingen.

De collega gaat deel uitmaken van het team van geestelijk begeleiders/groepsbegeleiders voor intercollegiale uitwisseling en werkt bij ons vanuit de visie/beleid van ons Inloophuis.
Het gaat om een (professionele) vrijwilligersfunctie (met, indien gewenst, een passende vrijwilligersvergoeding). Een open persoon die feedback wil geven en ontvangen past goed in onze bijzondere organisatie.

Wil jij je vanuit jouw vakgebied inzetten voor mensen met kanker (en naasten/ nabestaanden) en kom je uit de Gemeente Apeldoorn? Dan maken we heel graag met je kennis. Een korte motivatie en cv graag mailen naar: secretariaat@stichtingkleef.nl (ovv gesprekspartner).