vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Springen bij Bounz voor UNICEF in Apeldoorn!

Foto: Pixabay

Wil je als voetbal-, hockey- of welk ander team dan ook eens wat anders dan trainen op het veld of in de zaal? Kom dan op 26 mei naar Bounz Apeldoorn! Daar is de 2e editie van springen bij Bounz voor UNICEF! Tijdens dit speciale evenement kan je gebruik maken van alles dat Bounz biedt en kennismaken met het werk van UNICEF. Omdat Bounz Apeldoorn het werk van UNICEF graag steunt doneert Bounz Apeldoorn de helft van de toegangsprijs aan UNICEF

Waar: Bounz Apeldoorn, Vlijtseweg 106 Apeldoorn
Tijd: van 10.00 uur tot 14.00 uur
Kosten: € 5 p.p. per uur (daarvan gaat dus € 2,50 rechtstreeks naar UNICEF)
Aanmelden: aanmelden is gewenst en kan via het formulier op de site van Bounz Apeldoorn (www.bounz.nl/apeldoorn/reserveren/) of per telefoon (055-3125009).

Opzet
Tijdens het uur op 26 mei maak je kennis met de verschillende onderdelen die Bounz aanbiedt en krijg je les van de speciaal opgeleide Bounz-masters. Tijdens een kort presentatie hoor en zie je meer over indrukwekkende werk van UNICEF.

Beursvloer
De samenwerking tussen Bounz Apeldoorn en UNICEF Apeldoorn is tot stand gekomen tijdens de Beurvloer 2018. Deze ‘match’ was een van de 144 die die avond werden gesloten. Bij de Beursvloer Apeldoorn komen ondernemers, organisaties, verenigingen en stichtingen bij elkaar. Zonder dat er geld bij komt kijken worden zogeheten matches gemaakt.