dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Spreekuur OV-reisadvies in CODA De Maten op 21 maart

Foto: Apdency, via Wikimedia Commons

In samenwerking met Ervaar het OV en de provincie Gelderland programmeert CODA op 21 maart het inloopspreekuur OV-reisadvies voor 55-plussers in CODA De Maten. Vanuit het streven dat het openbaar vervoer voor iedereen toegankelijk moet zijn, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers met veel kennis van het OV, een helpende hand.

Tijdens het inloopspreekuur dat elke derde maandag van de maand plaatsvindt, vrijwilligers, de OV-ambassadeurs, advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.

Het eerstvolgende OV-inloopspreekuur staat gepland op maandag 21 maart in CODA Bibliotheek De Maten. De toegang is gratis.

Waar: CODA Bibliotheek De Maten, Violierenplein 102, Apeldoorn
Wanneer:  21 maart 2022
Hoe laat:  14.00 – 15.30 uur

Telefonisch spreekuur 
Wie liever telefonisch contact opneemt, kan bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.

Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur

Online informatiebijeenkomsten
Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de interactieve informatiebijeenkomsten. Data en tijdstip van deze bijeenkomsten zijn te vinden op de website van Ervaar het OV: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Voor meer informatie en alle activiteiten: https://www.coda-apeldoorn.nl/nl/agenda/inloopspreekuur-openbaar-vervoer