maandag, mei 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Sportspullenbank bestaat alweer 1 jaar

Foto: Pixabay

Wat een bijzonder en succesvol eerste jaar hebben we achter de rug bij de sportspullenbank! Dankzij de onbaatzuchtige inzet van velen, waaronder de organisatie van de Apeldoorn Cup, 11 Teamsports, WSP en diverse sportverenigingen, hebben veel sportartikelen hun weg gevonden naar de Oude Beekbergerweg. En nog belangrijker, veel van deze sportartikelen hebben een tweede leven gekregen bij dankbare nieuwe gebruikers, de gasten van de Sportspullenbank.

Om het succesvolle eerste jaar te vieren, organiseert de sportspullenbank op woensdag 15 mei diverse leuke en sportieve activiteiten voor de jeugd in Sporthal Zuiderpark. Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door het EK Beachvolleybal, dat van 13 tot en met 16 augustus plaatsvindt op het Marktplein. Tussen 14:30 en 17:30 uur kun je deelnemen aan onder andere een volleybalhindernisbaan, de Smashmeter, de reuzenvolleybal, en nog veel meer. Ook kun je TikTok-dansjes leren van dansdocenten van Wensink dansschool. Kom dus naar Sporthal Zuiderpark en doe mee! Aanmelden is niet nodig, maar vergeet niet je binnensportschoenen mee te nemen.

De sportspullenbank is nog steeds op zoek naar sportspullen, vooral sportschoenen zijn welkom. Wat maakt de Sportspullenbank blij? Shirts, broeken, trainingspakken, kousen, schoenen en andere sportartikelen, op voorwaarde dat ze schoon zijn en in goede staat verkeren. U kunt uw sportkleding en -spullen brengen naar de Sportspullenbank aan de Oude Beekbergerweg 157 te Apeldoorn, op maandag van 10:00 tot 15:00 uur. Als u veel sportkleding en/of -spullen heeft en deze wilt laten ophalen, of als u andere vragen heeft, kunt u mailen naar jos.brekelmans@chello.nl.

De viering van het 1-jarig bestaan van de Sportspullenbank is slechts een van de vele activiteiten in aanloop naar het EK Beachvolleybal 2024. Benieuwd naar andere side-events? Kijk dan op uit.inapeldoorn.nl/ek-beachvolleybal.