zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Sportservice Apeldoorn weer actief in de herfstvakantie

Foto: Sportservice Apeldoorn

Sportservice Apeldoorn organiseert in de herfstvakantie activiteiten voor iedereen. Kom samen in beweging en vind de sport die bij jou past. De activiteiten vinden plaats van 24 t/m 29 oktober. Er is een gevarieerd en sportief programma samengesteld voor elke leeftijdsgroep in samenwerking met verschillende sport aanbieders.

Samen in beweging
Bij ontmoetingsplek Ons Honk kunnen senioren samen in beweging komen. Sluit aan bij een wandelgroep of beweegactiviteit. Er worden verschillende oefeningen gedaan om de spieren sterker te maken. Op en rondom de stoel en op de maat van de muziek.

Vind je sport
Ontdek welke sport er bij jou past of kom gewoon lekker bewegen. Bij KDO kan je meedoen aan trampoline springen, kickboksen, hip-hop, free runnen en voetballen. Voor jonge sporters, die het leuk vinden, is er de mogelijkheid om zich te laten schminken.

De Maten Open & Orderbos Open
Een terugkerend en succesvol onderdeel aan de vakantieactiviteiten zijn de Open activiteiten. Meerdere sportverenigingen stellen hun vereniging open waarbij er vrijblijvend kennis gemaakt kan worden met zowel de vereniging als de sport. De Maten Open en Orderbos Open zijn voor diverse leeftijden. Bekijk op de website van Sportservice het programma en welke verenigingen er deelnemen.

Binky’s speurtocht
Kom gezellig samen met je kind(eren) naar het Mheenpark voor de welbekende Binky Speurtocht! Kun jij alle Binky’s vinden? Bij elke Binky staat er een leuke beweegopdracht klaar. Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen met een beperking. Speuren maar…

Kortom, Sportservice heeft weer een bomvol programma klaarstaan voor de herfstvakantie voor iedere leeftijdsgroep. Vooraf aanmelden voor sommige activiteiten is verplicht. Voor aanmelden en het gehele programma kijk op de website van Sportservice.

Meer informatie lezen? Kijk op:
https://www.sportserviceapeldoorn.nl/herfstvakantie