woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Sportservice Apeldoorn organiseert in de eerste week van de zomervakantie leuke activiteiten

Foto: Rob Voss

Sportservice Apeldoorn organiseert in de eerste week van de zomervakantie leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Kom samen met je vrienden in beweging. De activiteiten vinden plaats van maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli.

Ben je in de eerste week van de zomervakantie (nog) lekker thuis dan heb je geluk. Want wij hebben weer allemaal leuke zomeractiviteiten gepland staan.

Beweegplein bij het Boschbad
Op maandag 10 juli, woensdag 12 juli en donderdag 13 juli organiseert Sportservice Apeldoorn een beweegplein met verschillende sport- en spelactiviteiten bij het Boschbad. Alle zomerse activiteiten mag je verwachten! Van frisbee tot basketbal en van kubbs tot badminton. Hiernaast is er ook een sport- en speluitleen waar iedereen gebruik van mag maken. Dus wil je even een setje badmintonrackets lenen, dan kan dat!

Beweegprogramma bij het Boschbad
Op dinsdag 11 juli kun je de strijd aan gaan met je eigen vrienden of familie bij het Boschbad. In 2 rondes kun je kanovaren en midgetgolfen! Wie gaat de strijd aan met elkaar?

Kindervakantieweek bij Buurthuis Maasstraat
Op woensdag 12 juli is er van alles te beleven tijdens de kindervakantie week bij Buurthuis Maasstraat. Sportservice Apeldoorn organiseert diverse sport- en spelactiviteiten voor alle kinderen. Dus kom gezellig langs, laat je verassen en doe vooral mee.

Sport Binky on Tour bij Decathlon
Op vrijdag 14 juli kun je voor de winkel van Decathlon meedoen aan het Sport Binky beweegplein. Er staan leuke beweegactiviteiten opgesteld. Ben je klaar? Dan kun je speuren naar de enige echte Sport Binky in de winkel van Decathlon. Heb je Sport Binky gevonden, zet dan je stoerste blik op en ga samen op de foto. Hier wil je bij zijn!

Kortom, Sportservice Apeldoorn heeft weer een bomvol zomerprogramma klaarstaan voor alle kinderen. Vooraf aanmelden voor sommige activiteiten is verplicht. Voor aanmelden en het gehele programma kijk op de website van Sportservice.

Meer informatie lezen? Kijk op:
Sport- en Beweegaanbod – Sportservice Apeldoorn