dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Sportservice Apeldoorn ook in de meivakantie weer actief

Foto: Sportservice Apeldoorn

Sportservice Apeldoorn organiseert in de meivakantie de week van het park. Deze week staat in het thema bewegen in het park. De activiteiten vinden plaats van 3 t/m 6 mei en heeft als doel om alle Apeldoorners lekker in beweging te krijgen. Er is een gevarieerd en sportief programma samengesteld voor elke leeftijdsgroep, in samenwerking met verschillende sport aanbieders.

Sportservice Run – dinsdag 3 mei
Er wordt dit jaar een Sportservice Run georganiseerd voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8. Deze run, waar alle kinderen zich individueel voor kunnen inschrijven, vindt plaats in Stadspark Berg & Bos. Het programma van de Sportservice run bestaat niet alleen uit het lopen van een parcours. Je kunt als deelnemer een looptraining verwachten en verschillende loop- en estafettevormen. Al met al ben je als deelnemer een uur onder de pannen.

Streetwise Cup voetbaltoernooi – woensdag 4 mei
In Orden wordt er een Streetwise Cup voetbaltoernooi georganiseerd. De Streetwise Cup is een voetbaltoernooi van de Cruyff Foundation en de Krajicek Foundation. De winnaars van deze dag spelen op 25 mei de kwartfinale van Nederland. En wie weet speel je met je team ook de halve finale en de FINALE van Nederland. Ben je tussen de 10 – 15 jaar, roep dan al je maten bij elkaar en schrijf je in met je team.

Familiedag – donderdag 5 mei
Op bevrijdingsdag kun je samen met je gezin komen genieten van een hele dag vol leuke activiteiten. Zo start deze familiedag in Stadspark Berg & Bos met een speurneuzenroute. Daarna zet de activiteit zich voort bij het Boschbad waar gekozen kan worden voor kanovaren of midgetgolfen. En of het allemaal nog niet genoeg is, kan je de dag afsluiten met een verkoelende duik in dit gave zwembad.

Obstacle parcours – vrijdag 6 mei
In het Mheenpark kun je deelnemen aan het Obstacle parcours. Ben jij fit genoeg, heb je voldoende positieve energie en vind je het leuk om samen deze uitdaging aan te gaan? Schrijf je dan in voor dit parcours. Inschrijven kan vanaf 12 jaar.

Kortom, Sportservice heeft weer een bomvol programma klaargezet voor elk wat wils. Vooraf aanmelden voor sommige activiteiten is verplicht. Voor aanmelden en het gehele programma kijk op de website van Sportservice.

Meer informatie lezen? Kijk op:
Sport- en Beweegaanbod – Sportservice Apeldoorn