zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Sportief bezig in de voorjaarsvakantie

Foto: Sportservice Apeldoorn

Sportservice Apeldoorn heeft voor iedereen een actief programma klaarstaan voor in de voorjaarsvakantie. Kom samen in beweging en vind de sport die bij jou past. De activiteiten vinden plaats van 27 februari t/m 3 maart. Er is een gevarieerd en sportief programma samengesteld voor elke leeftijdsgroep, in samenwerking met verschillende sport aanbieders.

NIEUW E-Sports Instuif
Ben je tussen de 6 en 13 jaar en heb je zin om een middag te komen sporten en gamen? Kom dan naar de E-sports instuif bij De Klub! Van tiktok-dansen tot racen in een playseat, er is heel veel gaafs te beleven! De Klub en Sportservice bundelen de krachten om jou de mogelijkheid te geven om digitaal te sporten. Alle tafels en stoelen moeten plaats maken voor playstations, computers en andere interactieve sport en spelmaterialen.

Binky’s beweegplein voor kleuters
Het inmiddels welbekende Binky’s beweegplein voor kleuters vindt dit keer plaats bij Kinderparadijs Malkenschoten. Over het park zijn 10 gave beweegactiviteiten uitgezet die je zelf kan uitvoeren. Met een dagkaartje of een Binky abonnement kun je het park op en lekker meebewegen. Ook Sport Binky komt lekker meedoen en de kinderen aanmoedigen.

Wijkspelen
In 2 verschillende wijken vinden er wijkspelen plaats voor kinderen uit groep 3 t/m 8.
De wijkspelen worden georganiseerd door Sportservice Apeldoorn in samenwerking met diverse sportaanbieders. Er wordt in de ochtend leuk en gevarieerd sportaanbod aangeboden, waar je op een laagdrempelige manier aan mee kunt doen. Je leert sporten kennen die je misschien nog nooit hebt gedaan en je maakt plezier met andere kinderen!

Maten Open, Zwitsal Open en Beekbergen Open
Meerdere sportaanbieders bieden jou de mogelijkheid om bij diverse sporten aan te sluiten. De trainingen worden aangeboden door trainers van de desbetreffende verenigingen en door Sportservice Apeldoorn. Probeer uit en kom erachter welke sport er bij je past.

Kortom, Sportservice heeft weer een bomvol programma klaargezet voor elk wat wils. Vooraf aanmelden voor sommige activiteiten is verplicht. Voor aanmelden en het gehele programma kijk op de website van Sportservice.

Meer informatie lezen? Kijk op:
https://www.sportserviceapeldoorn.nl/voorjaarsvakantie