zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Spinvis op 14 oktober met ‘Be-Bop-A-Lula’ in GIGANT

Foto: Spinvis | Gigant

Op zaterdag 14 oktober kun je genieten van Spinvis en zijn nieuwste album ‘Be-Bop-A-Lula’ in GIGANT. Deze populaire artiest trekt met zijn clubtour, die dezelfde naam draagt als het album, door Nederland en België. Voor meer details over tickets en tijden kun je terecht op www.gigant.nl.

Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, begon als een muzikale doe-het-zelver op een zolderkamer in Nieuwegein, waar hij geluiden en samples uit alledaagse objecten, zoals pannendeksels, fluitjes en kinderspeelgoed, combineerde om nieuwe muziek te creëren. In 2007 won hij de Popprijs op het Noorderslag-festival, waarmee hij zijn stempel drukte op het Nederlandse muzieklandschap. Spinvis heeft zich de afgelopen 20 jaar bewezen met 6 eerdere albums, en ‘Be-Bop-A-Lula’ is zijn zevende album en tevens de naam van de tour waarmee hij en zijn band op 14 oktober om 20:30 uur in GIGANT zullen optreden.

”We zochten een woord dat iets zou zeggen over deze tour. Het gaat over ons. Het gaat over onze tijd. Het gaat over ons leven op een avond in het heelal. Het woord is Be-bop-a-lula.” – Spinvis

Voor meer informatie kun je terecht op de website van GIGANT.