zondag, september 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Spectaculaire Glowgolf op Bussloo!

Foto: Pitch&Putt Bussloo

Na anderhalf jaar bouwen heeft Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo er weer twee spectaculaire activiteiten bij. Daarnaast zijn er twee grote gezellige serres bijgebouwd voor vergaderingen en de vele groepen die nu ook in de winter van harte welkom zijn.

Op 27 augustus 2005 werden de eerste gasten ontvangen bij Pitch&Putt Bussloo. Van alleen het golfspel voor iedereen zijn zij uitgegroeid naar 25 verschillende activiteiten. Het belangrijkste is dat de gasten in de winter ook een leuke dag gaan hebben. Het streven bij elke activiteit is om deze altijd spectaculairder te maken dan gasten verwachten. Met Glowgolf, Het Wilde Westen gaat dit zeker lukken. Iedereen speelt in blacklight. De holes, aankleding en muurtekeningen springen er hierdoor uit!

De laatste 18 maanden is er tijdens corona vooral gewerkt aan de special effects. Elke hole moet een wow effect geven. Rookeffecten, waterhindernissen, enge slangenbekken, duellerende cowboys en alles beweegt en maakt geluid. Met hulp van Peter de Man van Symphonie of Fire is er iets totaal unieks gebouwd. De Glowgolf is een totale uitdaging en zeker ook voor volwassenen!
Tijdens corona lag het reguliere werk maandenlang stil. Het team van Pitch&Putt kon alle creativiteit kwijt in het bouwen van Glowgolf.

Er werden ook prachtige (bijna) antiek Oud Hollandse Spelen opgeknapt. Daarnaast werden er nieuw Hollandse spellen aangeschaft. Dit samen is ideaal voor de familie- en bedrijfsfeesten. Gezellig en laagdrempelig!

De cirkel is rond voor Bas & Nathalie van Roosmalen en hun team. Niet alleen kunnen zij in de zomer duizenden gasten vermaken, maar ook in de winter! Weer of geen weer, Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo kan nu altijd een leuk alternatief bieden! De komende maanden wordt het team verder uitgebreid. Het Multi-activiteitencentrum op Bussloo verwacht de komende jaren te groeien naar 100.000 activiteitengasten per jaar. Het volgende project wordt het opknappen en moderniseren van het terras.