dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

McDelivery via Thuisbezorgd.nl in Apeldoorn Noord

Foto: McDonald’s

Even geen zin of tijd om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je je favoriete McDonald’s producten makkelijk thuis laten bezorgen via McDelivery. Vanaf vandaag bezorgt McDonald’s haar producten ook in de omgeving van McDonald’s restaurant Apeldoorn Noord via Thuisbezorgd.nl. Via McDelivery kunnen gasten de lekkerste burgers en menu’s eenvoudig thuis laten bezorgen.

Restaurant Manager Bunthorn Sao: “Wij zijn heel blij dat wij onze McDelivery bezorgservice uit kunnen breiden en onze gasten naast Uber Eats ook onze lekkere producten kunnen bestellen bij Thuisbezorgd.nl”

“McDelivery is ontzettend populair”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Nederlanders hebben de smaak van thuisbezorgen echt te pakken. Zij laten steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuisbezorgen.  Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. McDelivery bieden we inmiddels bij meer dan 100 restaurants aan in Nederland.”

Hoe werkt het?
Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Thuisbezorgd.nl-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie. McDelivery heeft ruime openingstijden, ook als je ’s avonds niet meer kunt afhalen bij ons, kun je toch thuis genieten van McDonald’s via McDelivery.