dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

SGP-jongeren zet hulpverleners in het zonnetje

Foto: SGP Jongeren

Op oudejaarsdag heeft de lokale commissie van SGP-jongeren een bezoek gebracht aan de afdeling Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis en een brandweerkazerne in Apeldoorn. Ze deelden oliebollen uit om deze waardevolle hulpverleners in drukke tijden een hart onder de riem te steken.

Henk-Jan Mekelenkamp, voorzitter van SGP-jongeren Apeldoorn licht de actie toe: “Het is belangrijk om in deze tijd aan de hulpverleners te laten merken dat we achter hen staan. In de tijd rondom Oud en Nieuw hebben hulpverleners het erg druk en daarnaast krijgen ze veel te maken met agressie. Om onze waardering en steun te benadrukken, delen we vandaag oliebollen uit.”

Vanwege alle ongelukken, agressie en overlast is SGP-jongeren al jaren kritisch op het afsteken van vuurwerk. “Naast dat het slecht voor de portemonnee is, is het ook slecht voor de gezondheid en de natuur. De schadelijke stoffen die vrijkomen en de onverbrande vuurwerkresten zorgen voor lucht-, bodem- en watervervuiling. Daarom geloven wij de juiste manier is om met Gods schepping om te gaan”, aldus Mekelenkamp.

1 Comments

  • Gerda

    Superleuke en gewaardeerde actie!! Ze waren heerlijk!!! Bedankt, Gerda SEH-verpleegkundige Apeldoorn.

Reageren is niet meer mogelijk