vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Schuyltamboers vieren 35-jarig jubileum

Foto: ’s Heeren Loo

Het begon 35 jaar geleden met een paar mooie trommels en vier enthousiaste leden. Inmiddels bestaat drumband De Schuyltamboers uit 16 muzikanten en is het aantal instrumenten ook fors uitgebreid. Het 35-jarig bestaan van dit muziekkorps wordt gevierd op zaterdag 30 maart in het Vierhuis op Groot Schuylenburg. Een vrolijk en muzikaal feestje, waar iedereen welkom is.

De Schuyltamboers zijn een begrip op zorgpark Groot Schuylenburg van ’s Heeren Loo. Elke dinsdag repeteert de band in het Vierhuis en met enige regelmaat treden ze op. De drumband bestaat uit muzikale talenten met een verstandelijke beperking. De leeftijd varieert, van 20 tot 70 jaar oud. Met zeven begeleiders zijn de repetities en optredens altijd goed georganiseerd en spelen de Schuyltamboers naar hartelust hun repertoire. Tineke: “Samen spelen is elke keer weer een feestje. Er heerst altijd vrolijkheid, iedereen heeft zin in muziek maken en ze genieten er enorm van.”

Kom naar het 35-jarig jubileum
Dit jaar bestaan de Schuyltamboers 35 jaar. Op zaterdag 30 maart ben je van harte welkom om het jubileum met ons mee te vieren. Van 14.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur) in het Vierhuis, Laan van Groot Schuylenburg 91. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van een feestelijk optreden.

Swiebertje, Jan Smit en John Denver
Trommels, tamboerijnen, triangels en blaasinstrumenten brengen samen een scala aan smaken ten gehore: van oud-Hollandse nummers tot carnavalskrakers, van bekende marsen tot Swiebertje, van Jan Smit tot John Denver. Bedenk het, en de Schuyltamboers spelen het. Tineke: “Alles wat een goed ritme heeft, vind je terug in ons repertoire.”

Meer weten?
Wil je meer weten over De Schuyltamboers, of wil je eens komen kijken? Je bent van harte welkom op 30 maart. Maar ook bij de repetities, elke dinsdag van 19.00 tot 20.15 uur in het Vierhuis. Of neem contact op met Tineke Gerritsen: 055 533 64 31. Wij zijn ook op zoek naar nog meer enthousiaste leden!